Husa perfectă pentru telefonul meu

huse telefon brandgsm.ro

A fost odată un telefon bun. De ce a fost? Deoarece nu mai este, sau mai este totuși pe undeva, dar fără companie, supărat și este folosit doar pentru teste de un băiețel pasionat de IT. Deoarece alt băiețel pasionat de hoverboard a încercat duritatea husei trecând peste el cu roțile masive ale aparatului. Toate acestea se întâmplau abia după ce mama acestor băieței minunați a încercat teoria legii lui Murphy, precum că telefonul care are husă doar pe spate (și nu are folie de protecție), cade direct cu fața în jos pe colțul unei scări. Nu, nu este un film de comedie nou, este o parte din rutina familiei noastre. 🙂

Nu știu dacă există vreo husă pentru telefon în lumea aceasta care avea să-l salveze de acest necaz, însă de atunci încerc să aleg huse și folii de protecție de calitate, și le cumpăr odată cu telefonul. Nu aștept să experimentez noi teorii.

Acum vreau să împart cu voi top 5 motive pentru care merită să alegeți accesorii de calitate, dacă nu am fost destul de explicită în studiul de caz de mai sus. 🙂 Eu am ales să le cumpăr de la BrandGSM.ro, ei fiind importatori oficiali pentru mai multe branduri consacrate la nivel mondial ca Ted Baker, GoPro, FitBit, Lemontti, Apple, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi și altele.

1. Protecția totală a telefonului

Husele calitative, de brand, sunt testate la uzură și siguranța telefonului în cazul accidentelor. Sunt făcute sute sau chiar mii de teste pe ele, deoarece brandurile țin la imaginea lor și desigur la clienți. Astfel aleg cu mai multă încredere un accesoriu de brand decât non-brand. De obicei cele fără nume au aceiași formă dar nu și aceleași calități. Pe lângă husa telefonului, mă asigur și cu o folie din sticlă temperată, Lemontti, care acoperă în întregime ecranul, atunci sunt liniștită în totalitate.

2. Aspectul dispozitivului

Să fiu sinceră îmi place cum arată telefonul meu fără husă și aș prefera să-l țin fără, însă când mă gândesc cum va arăta în minim o săptămână de stat fără husă în geantă pe lângă chei îmi trece dorul. Totodată am văzut huse pentru telefon pe BrandGSM.ro atât de frumoase și calitative, încât nu e cazul să cred că va arăta mai puțin bine. Unele dintre ele chiar îmbunătățesc aspectul telefonului cu margini netede și colțuri curbate.

Dacă v-ați pus și voi întrebarea: ”Oare nu mă voi plictisi de aspectul husei?”, eu mi-am răspuns prin ideea de a achiziționa câteva huse diferite ca stil, pentru diverse ocazii. Astfel va avea hăinuță nouă de fiecare dată, dar și protecție diferită. De exemplu pentru călătoriile în munți aș alege o husă antișoc, huse ultraslim pentru întâlnirile de afaceri, iar pentru ocazii speciale huse mai stilizate de la Lagerfeld, Guess, Ted Baker sau Just Must.

3. Aspectul Tactil al husei pentru telefon

Senzația tactilă pentru mine este unul dintre cele mai importante aspecte. Vreau ca în momentul în care ating husa să nu vreau să o las jos imediat. Majoritatea huselor de calitate sunt făcute astfel încât să fie plăcute la atingere. Husele pentru telefoane, calitative, îmi oferă un grad înalt de satisfacție tactilă. Cumpărând online îmi este cu mult mai ușor să aleg o husă de brand și să fiu sigură că experiența mea tactilă nu va avea de suferit.

4. Husa de brand este mai durabilă

Husa de calitate este o investiție în telefon și va prelungi viața telefonului. Dacă comparăm prețul unei huse bune cu prețul telefonului, rapid ne dăm seama că este mai rentabil să procurăm din start o husă de calitate. O husă de brand se va uza cu mult mai greu și va arăta bine o perioadă mai lungă de timp. Mai degrabă va veni momentul în care să mă plictisesc de ea decât momentul în care va arăta rău. Totodată, de ce să nu cheltuim încă puțin pentru o husă calitativă acum și să economisim pe termen lung?

5. Butoanele sunt la locul lor

Un ultim aspect, dar la fel de important este cât de bine se pliază husa pe telefon. Am întâlnit huse care nu permiteau apăsarea corectă pe butoane. La altele nu coincideau dimensiunile sau găurile pentru butoane nu erau la locul potrivit. Aceste aspecte fac husa inutilizabilă. Ceea ce nu am întâlnit vreodată la husele de brand.  

Acum, când mai scap telefonul din mână nu mi se mai taie respirația. Sunt destul de încrezută că telefonul este în siguranță în husele calitative de la BrandGSM.ro. Mulțumirea cea mai mare vine, totuși de la aspectul estetic și tactil al husei telefonului care este în sinergie cu preferințele mele.

*Articol scris pentru competiția SuperBlog 2020.

*Photo credit: brandgsm.ro, editate de autor.

Sharing is caring 🙂
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Husa perfectă pentru telefonul meu […]

LinkedIn
Share