Bucuria de a dărui salvează spiritul Crăciunului

answear.ro

Clinchete de clopoței animă orașul. Luminițele multicolore strălucesc în ochii celor care încă mai cred. Îmbrățișări, colinde, râsete care răsună într-un prelung ecou. S-au întâlnit doi Moși Crăciuni la un colț și stau de vorbă, câțiva copii s-au oprit și se uită cu ochii mari: ”Doi moși crăciuni?”. Primesc câte o acadea și uită nedumerirea. 🙂 De după colț apare o Alba ca Zăpada într-o rochie Glitch mini roșie de la Medicine și o pereche de cizme lungi Calvin Klein. Unul dintre Moși se împiedică și aproape îi cade în brațe. Toată lumea râde. Spiritul Crăciunului devine tot mai mare, hrănindu-se cu bucurie.

Toate astea se întâmplau anul trecut. În 2020, decembrie este mai liniștit, în rolul de ”Grinch” joacă ”Coviduț 19”, dar tot mai sunt luminițe de Crăciun. Chiar dacă de la distanță, oricum mai râdem. Buneii se uită cu același drag la nepoței, doar că prin ecranul telefonului și se îmbrățișează la fel. Chiar dacă prin Zoom colindele oricum răsună. Nu este atât de ușor să scoți spiritul Crăciunului din noi.

Bucuria de a dărui

Odată cu spiritul Crăciunului apare și bucuria de a dărui. Cosmin, juniorul familiei, mi-a zis că parcă îi pare rău că a aflat că nu există Moș Crăciun. Dacă s-ar întoarce înapoi nu ar mai dori să pună o cameră de supraveghere să-l vadă când vine. Însă s-a împăcat cu gândul știind că poate fi și el Moș Crăciun, își face planuri cum să pună cadouri neobservat. 🙂

Mi-am pregătit hârtia pentru împachetat, anul acesta am ales una clasică, cu dor de copilărie. Am ales fundițe, bandă adezivă, plicuri și hârtie specială pentru scrisori, și alte mărunțișuri. Acum vine partea mai dificilă, alegerea cadourilor pentru hârtia de împachetat. 🙂

Știu că nu este un cuvânt în spiritul Crăciunului, dar pentru mine ”eficiența” este importantă. Așa că am ales să-mi fac o mare parte din cumpărături pentru Crăciun de pe un singur magazin online. Answear.ro așteaptă-mă, îmi fac lista.

Pulover cu print tematic de Crăciun

Începem în spiritul Crăciunului cu pulovere pentru bărbați din colectia Jack & Jones. Puloverele tematice ne ajută să menținem spiritului de Crăciun. Este un model cu decolteu rotund confecționat din material ornamentat cu motive de Crăciun. Are fason drept și e 100% din bumbac.

Cămăși lejere pentru domnițe

Pentru unele domnițe voi alege niște cămăși, o să iau niște modele mai lejere, astfel îmi va fi mai ușor să aleg mărimile potrivite  Mi-au plăcut câteva modele. Cămășile de damă din colecția Jacqueline de Yong. Model confecționat din țesătura ornamentată cu fason drept. Al doilea model, cămășile din colecția Answear Lab. Model lejer, confecționat din țesătura ornamentata cu mânecă lungă.

Pijamale de damă cu punguțe simpatice

Pentru pijamale am o dragoste aparte așa că vor face parte și ele din alegerile mele de Crăciun. Am ales din categoria lenjerie damă pijamalele din colecția Medicine. Pe lângă printurile simpatice au și o punguță drăguță în care vine pijamaua. Modelele sunt confecționate din țesătură ornamentată și au fason drept.

Portofelele pentru bărbați salvează Crăciunul dar și datele cardului

Dacă nu știi ce cadou să-i cumperi unui bărbat cumpără un portofel. În cazul meu, mi-a plăcut portofelele pentru bărbați din colecția Secrid de mărime medie. Modelele sunt confecționate din material textil. Cel oranj are și RFID Protect – protecție împotriva furtului de date electronice. Acest model este echipat cu nichel-cupru-nichel căptușeală care protejează datele RFID împotriva skimming (RFID = Radio Frequency Identification). Astfel de date sunt stocate pe carduri de credit, cărți de identitate noi, pașapoarte și dispozitive mobile – telefoane, smartphone-uri, tablete etc. Materialul este neted și are compartiment pentru bancnote.

Ceasurile de damă niciodată nu sunt prea multe

În același sens dacă nu știi ce cadou să iei unei doamne, cumpără un ceas. Niciodată nu sunt prea multe. Mi-au plăcut modelele de ceas pentru damă din colecția Calvin Klein. Modelul cu cadran rotund și curea din piele. Este rezistent la apă: WR. 30M (3ATM) și rezistent la stropituri. Sticla este minerală, armată, foarte rezistentă la spărturi și foarte greu de zgâriat. Mecanismul este pe bază de cuarț, alimentat cu baterie. Cureaua este din piele naturală. Sunt foarte fine și simpatice.

Modele drăguțe de rucsacuri de damă

Încă o idee de cadou de Crăciun pentru dame este rucsacul. Sunt o mulțime de modele drăguțe pe Answear.ro, cu greu am ales un model. Rucsacurile de damă de mai jos sunt din colecția Desigual. Modelele sunt confecționate din piele ecologică și au un compartiment cu buzunar în interior, dar și două buzunare în exterior.

Crăciunul salvează fericirea, el vine cu bucuria de a dărui și cu cântece în jurul bradului. Nu te da bătut, ajută spiritul Crăciunului să crească la dimensiuni cu care ”Grinch” nu va mai putea lupta. Împarte și primește bucurie astfel încât să te detașezi total de la situația actuală. Îmbracă rochia Glitch mini roșie de la Medicine și o pereche de cizme lungi Calvin Klein și împarte magie în lume. Nu haina îl face pe om, dar haina purtată cu multă grație poate schimba lumea și vindeca spiritul Crăciunului.

Tu cum vrei să ajuți spiritul Crăciunului, ce vei dărui în acest an celor dragi?

*Articol scris pentru competiția SuperBlog 2020.

*Photo credit: answear.ro, editate de autor.

Sharing is caring 🙂
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Bucuria de a dărui salvează spiritul Crăciunului […]

LinkedIn
Share